- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet, riz, sauce tikka massala maison cris
Poulet, riz, sauce tikka massala maison cris
- Totale tijd 39min
- 25min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
700 g Cubes de poulets
4 Champignons frais
1 Petite courgette
1 Oignon
2 Yaourts grecques
200 g Purée de tomates
2 càs Crème fraîche
2 càs Huile olive
1.5 càc Paprika (doux ou fort)
1 càc Coriandre
1 càc Cumin
0.25 càc Curcuma
0.25 càc Noix de muscade
0.25 càc Cardamome
0.25 càc Cannelle
0.25 càc Poivre
0.5 càc Sel
10 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /7
Préparation: -Mélanger toutes les épices sauf le sel -émincer l'oignon, couper en dé très fin la courgette et tailler les champignons - couper le poulet en cubes moyen
Stap 2 /7
Dans un saladier Mélanger les yaourts aux épices, puis ajouter le poulet aux mélange.
Stap 3 /7
Mettre à dorer les champignons, courgettes et oignons avec l'huile d'olive
Stap 4 /7
Ajouter le mélange poulets épices, la purée de tomates et la crème fraîche, saler et laisser quelques instants
Stap 5 /7
Faire cuire le riz à part Mettre le cookeo en mode cuisson sous pression avec l'eau
Stap 6 /7
Ajouter si nécessaire 2 autres cuillères de crèmes fraîches
Stap 7 /7
Bon appétit







