- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet sauce mascarpone et tomates
Poulet sauce mascarpone et tomates
- Totale tijd 15min
- 1min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
800 g Filets de poulet
7 cl Vin blanc
1 Ail
140 g Concentré de tomates
150 g Coulis de tomates
140 g Champignons
250 g Mascarpone
1 càs Huile d’olive
Sel, poivre
1 Bouillon de volaille dégraisser
Bereiding
Stap 1 /4
Émincer le poulet en lamelles et l’ail.
Stap 2 /4
Mettre l’huile d’olive, l’ail et le poulet en mode dorage pendant 5mn
Stap 3 /4
Ajouter le vin blanc, le coulis de tomates, le concentré, les champignons et le bouillon de volaille
Stap 4 /4
Ajouter le mascarpone et remuer en position « maintien au chaud » pendant 2min