- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet sauce camembert et riz pilaf
Poulet sauce camembert et riz pilaf
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Grameez CE859800 Intelligente hogedruk multicooker - 6 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerde keukenweegschaal COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Camembert
2 càs Creme fraiche
1 càc Fond de veau
500 g Poulet
500 g Riz
40 cl Eau
1 Bouillon boeuf
1 Laurier
1 Thym
2 càs Huile d olive
1 Oignon
1 Echalotte
Bereiding
Stap 1 /4
Faire revenir 5 min en mode dorer l oignon dans 1 cuillère à soupe d huile d olive rajouter le riz jusqu'à ce qu'il devienne translucide
Stap 2 /4
Ajouter l eau et le bouillon 10 min sous pression a la fin réserver
Stap 3 /4
Faire revenir l echalotte 5 min en mode dorer abec 1 cuillère à soupe d huile d olive ajouter le poulet pour 5 min
Stap 4 /4
Ajouter la crème et le camembert en morceau et le fond de veau laisser mijoter jusqu'à ce que le fromage sois fondu