- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet indien
Poulet indien
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
250 g Crème fraiche
160 g Coulis de tomate
1 càc Coriande
1 Oignon
2 Gousses d’ail
5 Cuisses de poulet
2 càc Épices indienne ducroc
1 càc Epices curry
1 càc Épices gingembre moulu
1 càs Farine (facultatif)
1 càs Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /4
Couper les cuisses de poulet en 2 puis les Faire revenir dans l’huile d’olive
Stap 2 /4
Une fois les cuisses dorées, enlever les et faire revenir oignon et ail
Stap 3 /4
Rajouter la crème fraîche, le coulis de tomate, les épices (indiennes, curry, gingembre) sel et poivre puis les cuisses de poulet et lancer la cuisson haute pression
Stap 4 /4
Rajouter la coriande fraîche et farine si besoin d’épaissir la sauce