- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet garam masala
Poulet garam masala
- Totale tijd 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Grameez CE859800 Intelligente hogedruk multicooker - 6 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerde keukenweegschaal COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Blanc de poulet
2 càs Citron vert
60 ml Yaourts grecs
2 càs Huile
1 Gousse d'ail
1 càs Coriandre fraîche
3 càs Epice garam masala
1 Ognion
400 ml Purées de tomates
20 cl Crème liquide
18 cl D'eaux
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Mélangé dans une assiette creuse (pour la marinade):
Stap 2 /6
Coupé en gros morceaux le poulet et mélangé à la marinade.
Stap 3 /6
Mettre le poulet mariné à doré, 10 min, faire revenir, puis réserver.
Stap 4 /6
Faire revenir l'oignon
Stap 5 /6
Rajouté sauce tomate, crème liquide épice, eau, coriandre, sel, poivre. À l'ognion laisser mijoter.
Stap 6 /6
Rajouté le poulet cuit à la sauce et laisser mijoter c'est prêt. Accompagné de riz blanc.