- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet aux olives
Poulet aux olives
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
70 g double concentré de tomates
200 ml bouillon de volaille
4 cuisse de poulet
1 càc paprika doux
3 càc garam masala
150 g olive à la provençale
6 pomme de terre
1 gousse ail
1 càs huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /3
Faire doré les cuisses de poulet avec la cuillère d'huile d'olive et l'ail émincer pendant 5 à 10minutes en fonction de la taille des cuisses, en cuisson wok ou doré.
Stap 2 /3
Ajouter les épices, pomme de terre coupé en morceaux, les olives. Mélanger le concentré de tomates avec le bouillon de volaille, ajouter le mélange à la préparation saler poivré.
Stap 3 /3
Mettre en cuisson sous pression ou vapeur pendant 15 à 20 minute en fonction de la taille de vos cuisses.