- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet aux champignons et pruneaux
Poulet aux champignons et pruneaux
- Totale tijd 15min
- 3min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Blancs de poulet
500 g Champignons
10 Pruneaux
1 pincée Sel/Poivre
1 pincée Herbes de Provence
1 càs Huile d'olives
10 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Couper les blancs de poulet en morceaux, puis les faire dorer dans l'huile.
Stap 2 /5
Préparer vos champignons (les éplucher et les laver)
Stap 3 /5
Ajouter les champignons dans la cuve
Stap 4 /5
Ajouter les pruneaux + l'eau et mettre en cuisson sous pression 5 minutes
Stap 5 /5
Assaisonner et déguster







