- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet au vinaigre
Poulet au vinaigre
- Totale tijd 32min
- 6min
Voorbereidingstijd - 26min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 kg pilons de poulet ou cuisses
200 ml crème liquide
70 ml eau
70 ml concentrée de tomates
70 ml vinaigre de vin ou balsamique
2 càs moutarde forte
1 pincée sel
1 pincée poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Faites doré les pilons ou cuisses de poulet pendant 6 à 7 minutes
Stap 2 /3
Dans un récipient préparé la sauce, mettre la crème, l'eau, le concentrée de tomates, la moutarde ajoutez le vinaigre de vin ou balsamique au choix, salée et poivrée, mélangez le tout pour que votre sauce soit homogène.
Stap 3 /3
Une fois votre viande dorée ajoutez la sauce et laissez cuire 20 minutes sous pression







