- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet au riz
Poulet au riz
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 boîte Champignons de paris
6 Hauts de cuisse de poulet
250 g Riz thaï
2 Fonds de veau maggi en capsules
600 ml Eau
4 Carottes
1 paquet Lardons
Bereiding
Stap 1 /4
Enlever la peau du poulet pour alléger le plat. Couper les carottes en rondelles.
Stap 2 /4
Faire revenir en mode dorer les hauts de cuisse, les champignons et les lardons pendant 5 minutes.
Stap 3 /4
Ajouter les carottes et le riz. Diluer les fonds de veau dans 600ml d'eau et verser dans la cuve.
Stap 4 /4
Cuire sous pression pendant 15 minutes. C'est prêt !