- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet au morbier et bacon
Poulet au morbier et bacon
- Totale tijd 27min
- 10min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
3 Filet de Poulet
10 Tranches de bacon
3 Cas de crème fraîche
40 g de morbier
3 Échalotes
2 Verres à moutarde de vin blanc
100 g Champignons de paris
6 Feuilles de basilic
Bereiding
Stap 1 /10
Couper les échalotes finement
Stap 2 /10
Éplucher et couper les champignons
Stap 3 /10
Couper en morceaux de 1cm le filet de poulet
Stap 4 /10
Couper en 3 les tranches de bacon
Stap 5 /10
Découper le morbier en petites tranches d'un cm
Stap 6 /10
Faire revenir le poulet avec une cas d'huile d'olive en mode dorer
Stap 7 /10
Ajouter les échalotes
Stap 8 /10
Ajouter le vin blanc, les champignons et le bacon
Stap 9 /10
Mettre en cuisson. Sous pression pendant 7 min
Stap 10 /10
Ajouter la crème, le fromage et le basilic et laisser mijoter 10 min, saler et poivrer.







