- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet au jambon et petit pois
Poulet au jambon et petit pois
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Escalope de poulet
4 Tranche de jambon
30 cl Crème de soja
500 g Petits pois
1 càc Muscade
4 càs Fromage râpés
Accessoires
Panier Vapeur
Bereiding
Stap 1 /6
Cuire les petits pois dans le panier vapeur, avec 300 ml d'eau dans la cuve.
Stap 2 /6
Badigeonnez les escalopes d’huile et les mettre dans la cuve avec l’extra crisp en mode 1 pendant 20 minutes
Stap 3 /6
Hachez le jambon et mélangez avec la crème de soja, ajoutez la muscade et mélangez
Stap 4 /6
Une fois cuit, coupes les escalopes en petits morceaux
Stap 5 /6
Mettre les morceaux de poulet et les petits pois dans la cuve, nappez du mélange crème-jambon et parsemez de fromage râpés
Stap 6 /6
Mettre l’extra crips en mode 2 pendant 10 minutes







