- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Paupiettes de porcs aux champignons
Paupiettes de porcs aux champignons
- Totale tijd 28min
- 8min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
6 Paupiettes de porcs
500 g Champignons de Paris
100 g Lardons fumés
1 Oignon
200 ml Vin blanc
1 Cube volaille
100 ml Eau
3 càs Crème fraîche épaisse
Sel poivre
2 càs Huile d olive
Bereiding
Stap 1 /3
Hacher grossièrement l oignon et les champignons Mettez votre cookeo en mode dorer avec l huile et les paupiettes une fois qu elles sont dorées les mettes de côté Dans votre cuve faire mettre l ognion les lardons et champignons 7 à 8 minutes
Stap 2 /3
Remettre les paupiettes le vin le cube de volaille l eau et passer en mode pression 20 min
Stap 3 /3
En fin de cuisson ajouter la crème le sel et le poivre selon vos goûts Vous pouvez mettre en mode dorer ou réchauffer pour épaissir







