- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Moelleux aux poires sans gluten
Moelleux aux poires sans gluten
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
3 Poires
2 Oeufs
2 Yaourts natures
3 càs Maïzena
3 càs Sucre de canne
20 cl Eau
1 càs Caramel liquide
Bereiding
Stap 1 /5
Découpez les poires en tranches. Mélangez les yaourts avec les oeufs le sucre et la maïzena
Stap 2 /5
Dans un moule de 18 cm de diamètre mettre le caramel liquide dans le fond. Disposez des lamelles de poires puis du mélange puis des poires...alternez les couches.
Stap 3 /5
Mettre du film cuisson sur le moule. Mettre l'eau dans la cuve et disposez le panier cuisson avec le moule dedans. Mettre en cuisson sous pression pendant 25 min.
Stap 4 /5
A la fin de la cuisson laissez refroidir avant de démouler.
Stap 5 /5
Dégustez bien froid.







