- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Lingue sauce aux coques
Lingue sauce aux coques
- Totale tijd 14min
- 10min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
6 Pavés de lingue
325 g Coques
10 cl Noilly Prat (vermouth) (ou vin blanc)
180 g Fenouil lavé et ciselé finement
30 cl Crème liquide
3 noix Beurre
12 g Fécule de maïs délayée dans un peu de crème
Sel, poivre
2 càs Huile
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Ajouter le beurre et le Noilly prat dans la cuve.
Stap 3 /6
Ajouter les coques. Baisser le couvercle. Quand elles sont ouvertes, retirer. Filtrer le jus. Verser l'huile. Faire compoter le fenouil.
Stap 4 /6
Ajouter jus des coques, crème, sel, poivre. Poser dessus le poisson. Fermer.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression : 4 min.
Stap 6 /6
Retirer le poisson. Remettre les coques dans la sauce. Servir avec des tagliatelles.