- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Jambon au porto by Violette
Jambon au porto by Violette
- Totale tijd 11min
- 5min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
8 Tranches de jambon blanc ou braisé (assez épaisses)
230 g Champignons de Paris en boite
250 g Crème fraîche
1 Grosse gousse d ail
10 Brins de persil
70 g Petite boite de double concentré de tomates
75 ml Porto
10 g Beurre
Sel
Poivre
150 ml D eau
Bereiding
Stap 1 /5
Hacher l ail et le persil. Égoutter les champignons. Rouler les tranches de jambon
Stap 2 /5
Faire rissoler l ail et le persil dans la noix de beurre
Stap 3 /5
Ajouter le reste des ingrédients sauf le jambon
Stap 4 /5
Déposer les tranches de jambon dans la sauce.
Stap 5 /5
Maintien au chaud