- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Haricots, patates et pilons de poulet
Haricots, patates et pilons de poulet
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Oignon
500 g Haricots frais (ou surgelés 😉)
4 Pilons de poulet (ou merguez ou saucisse cuites à part)
2 Poireaux
40 cl Bouillon de volaille (ou légume)
4 Pommes de terre
2 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /3
Emincer l'oignon, éplucher les patates. Couper les patates et les poireaux en 2.
Stap 2 /3
Mettre l'huile dans la cuve et mettre en mode doré. Faites revenir les pilons de poulet pendant 5 mn puis rajouter l'oignon émincé. Après 1 mn couper le mode doré.
Stap 3 /3
Retirer les pilons de poulet, réservez. Dans la cuve, mettre les patates, poireaux, haricots puis verser le bouillon ainsi que le sel, poivre, persil et ail. Rajouter les pilons de poulet. Mettre cuisson sous pression pendant 15 mn. Bon appétit 😋 !