- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Haricots, boulettes sauce tomate
Haricots, boulettes sauce tomate
- Totale tijd 18min
- 3min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Boulettes de viande
800 g Haricots verts surgelés
Champignons
20 g Tomacoulis
10 cl Vin blanc
5 cl Eau
Fond de veau
Oignons
Bereiding
Stap 1 /3
Faire rissoler les oignons et les boulettes pendant 5 min (j'utilise de l'huile d'olive) . Puis rajouter les champignons et continuer à rissoler 2-3 minutes.
Stap 2 /3
Mélanger l'eau, le vin blanc, le fond de veau et le tomacoulis.
Stap 3 /3
Rajouter les haricots et le mélange.