- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchi au champignons, tomates et lardon
Gnocchi au champignons, tomates et lardon
- Totale tijd 18min
- 3min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO + GOURMET CE852900 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g Gnocchi
3 Tomates
100 g Champignons de Paris
150 g Lardons
1 Bouillon
1 càs Crème fraîche
1 filet Huile
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre l’appareil en mode doré, y mettre un peu de matière grasse, les lardons et les gnocchis. Laisser dorée 5 minutes en remuant de temps en temps.
Stap 2 /4
Couper les champignons et les tomates en tranches.
Stap 3 /4
Une fois les gnocchis dorée, mettre l’appareil en mode mijoter, mettre les champignons, les tomates la crème fraîche ainsi que le bouillon. Laisser mijoter 10 minutes tous en remuant de temps en temps.
Stap 4 /4
Vous pouvez déguster