- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon sauce foie gras
Filet mignon sauce foie gras
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 g filet mignon
150 g foie gras
350 g de champignons
2 càs de fond de veau
2 càs maizena
3 échalotes
5 cl d'armagnac
20 cl d'eau
20 g de beurre
20 cl crème fraîche liquide
Bereiding
Stap 1 /4
faire revenir les échalotes émincées avec le beurre en mode dorée quelques minutes
Stap 2 /4
Ajouter le filet mignon coupé en 4 et me faire doré 5 min
Stap 3 /4
Ajouter les champignons, l'eau, le fond veau, l'armagnac et le foie gras coupé en petits morceaux et faire cuire sous pression 15 min
Stap 4 /4
en fin de cuisson ajouter la crème fraîche et la maïzena pour une sauce onctueuse