- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon sauce foie gras champignons
Filet mignon sauce foie gras champignons
- Totale tijd 32min
- 4min
Voorbereidingstijd - 28min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Grameez CE859800 Intelligente hogedruk multicooker - 6 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerde keukenweegschaal COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Filet mignon
300 g Poêlée de champignons
1 Boîte de marrons
150 g De foie gras
100 ml D’eau
Bereiding
Stap 1 /4
Coupez le filet en cube et en mode dorée pendant 2 min
Stap 2 /4
Une fois la viande dorée, mettre en sous pression pendant 6 minutes avec 100 ml d’eau
Stap 3 /4
Puis ajoutez les champignons, les marrons et des cubes de foie gras .
Stap 4 /4
Laissez mijoter une vingtaines de minutes A table !