- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon aux champignons
Filet mignon aux champignons
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
800 g Filet mignon de porc
15 Tomates confites
5 càc Fond de veau Maggi
400 g Champignons
250 ml Eau
150 g Oignons
2 càs Huile d'olive
4 tige Thym
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Émincer les champignons.
Stap 3 /8
Hacher un oignon.
Stap 4 /8
Mettre l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Ajouter le filet et l'oignon. Faire revenir 4/5 min.
Stap 6 /8
Ajouter le reste des ingrédients. Ajouter le fond dilué dans l'eau. Mélanger.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression.
Stap 8 /8
Servir avec du riz.