- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon au boursin et champignons
Filet mignon au boursin et champignons
- Totale tijd 38min
- 15min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Filet mignon
200 g Champignons
5 pincée Poivre
4 càc Fond de veau
1 càs Huile d’olive
1 Pot de Boursin
200 ml Crème fraîche
160 ml Vin blanc sec
Bereiding
Stap 1 /2
Couper le filet mignon en morceaux et les champignons. Faire cuire 8 minutes en mode rissolé fort. Mélanger à la moitié du temps.
Stap 2 /2
Ajouter les autres ingrédients et mélanger bien. Faire cuire 15 minutes en mode basse pression.