- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dos de cabillaud asperges
Dos de cabillaud asperges
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 g Dos de cabillaud en dès
1 Botte d'asperges
2 Tomates en des
3 càc Cumin
1 Citron pressé
10 feuille Basilic
3 brin Persil
1 Bout de gingembre
2 gousse Ail pressée
1 Oignon
20 cl Eau
2 càs Huile de colza
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients Laver et éplucher les asperges Emincer l oignon, le persil
Stap 2 /5
En mode dorer faites revenir l oignon avec l huile pendant 3mn
Stap 3 /5
Ajouter tous les ingrédients en terminant par les asperges
Stap 4 /5
Mettre en cuisson sous pression 4 min
Stap 5 /5
Servir avec du riz ou du boulgour ou de la semoule