- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dos de cabillaud vapeur
Dos de cabillaud vapeur
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Dos de cabillaud
4 Pommes de terre moyennes
10 Tomates cerises
30 g Beurre
1 Gousse d’ail
1 càc Thym
Bereiding
Stap 1 /2
Couper l’ail, Les pommes de terre en gros morceau et les tomates cerises
Stap 2 /2
Mettre du papier sulfurisé dans le panier puis rajouter les poissons. Mettre un peu de beurre dessus. Puis rajouter les pommes de terre et les tomates cerises. Rajouter le restant de beurre dessus plus l’ail et le thym Sale et poivrer lancer la cuisson






