- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dos de cabillaud printanier
Dos de cabillaud printanier
- Totale tijd 41min
- 20min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 càs huile d'olive
150 g courgette
1 oignon
10 cl vin blanc
500 g dos de cabillaud
200 g pommes de terre
100 g tomate
2 càs crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /6
Couper les pommes de terre, l'oignon, les courgettes, et tomate en fines lamelles.
Stap 2 /6
Faire colorer le cabillaud en mode dorer sur un côté dans l'huile d'olive pendant 5 minutes puis réserver.
Stap 3 /6
Ajouter les pommes de terre, l'oignon , courgettes et les tomates. Laisser dorer 6 minutes .
Stap 4 /6
Déglacer avec le vin blanc puis laisser cuire 2 minutes.
Stap 5 /6
Ajouter la crème fraîche. Cuire sous pression pendant 5 minutes
Stap 6 /6
Ajouter le cabillaud puis cuire 3 minutes. Servir chaud.