- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dos de cabillaud et julienne de legumes
Dos de cabillaud et julienne de legumes
- Totale tijd 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Dos de cabillaud
400 g Julienne de légumes
4 càs Crème liquide semi épaisse
2 càs Moutarde à l ancienne
50 ml Vin blanc
2 càs Jus de citron
Sel/poivre
Beurre
Bereiding
Stap 1 /4
Décongeler la julienne de légumes avec un peu de beurre puis arrêter le rissolage
Stap 2 /4
Dans un bol préparer la sauce mélanger tous les ingrédients crème, moutarde, citron, vin blanc, sel et poivre
Stap 3 /4
Ajouter la sauce préparée et bien mélanger
Stap 4 /4
Ajouter les dos de cabillaud sur la julienne








