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Dos de cabillaud au lait de coco
- Totale tijd 8min
- 5min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
150 ml de lait de coco
1 Citron
1 Oignon
1 cuillere de soupe de curry
1 cuillere a soupe de maizena
2 a 4 dos de cabillaud , sa depend de la grosseurs
Sel / poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Épluchez et émincez l’oignon. Pressez le citron pour ne garder que son jus. Lavez votre dos de cabillaud et rincer aux sopalin. Recouvrez les dos de cabillaud de maïzena.
Stap 2 /3
Dans la cuve du Cookeo, mettez le lait de coco, le jus de citron, l’oignon, le curry, les dos de cabillaud, salez, poivrez, puis programmez 3 minutes en cuisson sous pression.
Stap 3 /3
Rectifiez l’assaisonnement puis servez.







