- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Curry et gambas et petits pois
Curry et gambas et petits pois
- Totale tijd 7min
- 5min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
30 Gambas crues, décortiquées surgelées
600 g Petits pois surgelés
1.5 càc Curry en poudre
3 tige Ciboule, lavée et ciselée (ou oignon doux)
20 cl Lait de coco
3 lamelle Gingembre frais
1.5 Mangue, pelée, dénoyautée et taillée en batons
Sel, poivre
2 càs Huile végétale
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Hacher du gingembre.
Stap 3 /8
Peler et découper une mangue.
Stap 4 /8
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Faire sauter la ciboule, le gingembre et le curry.
Stap 6 /8
Ajouter tous les autres ingrédients. Assaisonner.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression.
Stap 8 /8
Servir.