- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cuisse de poulet au champagne
Cuisse de poulet au champagne
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
500 g Cuisse de poulet
20 cl Champagne
125 g Champignons
20 g Crème fraîche
1 càs Moutarde a l'ancienne
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparation des ingrédients
Stap 2 /7
Mettre le cookeo en mode doré
Stap 3 /7
Faire revenir les cuisses de poulets 2 minutes puis les retirer
Stap 4 /7
Faire revenir les champignons tout en grattant les sucs 2 minutes
Stap 5 /7
Ajouter le champagne puis déposer les cuisses de poulets, saler et poivrer Cuisson sous pression pendant 15 minutes
Stap 6 /7
Préparer la sauce, mélanger la moutarde à l'ancienne avec le crème fraiche, assaisonner à votre convenance Ajouter la sauce en fin de cuisson Mettre en maintien au chaud pour qu'elle épaississe un peu
Stap 7 /7
Servir bien chaud avec du riz Bonne appétit