- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Coquillet'otto jambon italien
Coquillet'otto jambon italien
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (23)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
240 g Coquillettes
100 g Jambon italien
100 g Echalote
4 càs Huile d'olive
17 cl Vin blanc
150 g Mascarpone
48 cl Bouillon de légumes non salé
60 g Pecorino râpé
10 g Fécule
Poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Mélanger la fécule au mascarpone. Réserver. Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /7
Ajouter les échalotes et cuire jusqu'à légère coloration. Ajouter les pâtes et le jambon. Cuire 1 min en mélangeant.
Stap 4 /7
Déglacer au vin. Mélanger. Cuire jusqu'à son évaporation totale. Ajouter le bouillon et un peu de poivre.
Stap 5 /7
Cuisson haute pression : 8 min.
Stap 6 /7
Ajouter les autres ingrédients. Lancer un dorage 1 min en mélangeant.
Stap 7 /7
Servir chaud.