- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Coquillet'otto jambon italien
Coquillet'otto jambon italien
- Totale tijd 19min
- 10min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
240 g Coquillettes
100 g Jambon italien
100 g Echalote
4 càs Huile d'olive
17 cl Vin blanc
150 g Mascarpone
48 cl Bouillon de légumes non salé
60 g Pecorino râpé
10 g Fécule
Poivre
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Mélanger la fécule au mascarpone. Réserver. Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /8
Ajouter les échalotes et cuire jusqu'à légère coloration. Ajouter les pâtes et le jambon. Cuire 1 min en mélangeant.
Stap 4 /8
Ajouter le vin et mélanger. Laisser évaporer l'alcool. Ajouter le bouillon et un peu de poivre.
Stap 5 /8
Cuisson sous pression.
Stap 6 /8
Ajouter les autres ingrédients et mélanger.
Stap 7 /8
Mijoter.
Stap 8 /8
Servir chaud.