- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Coquillages et riz noir
Coquillages et riz noir
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Grameez CE859800 Intelligente hogedruk multicooker - 6 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerde keukenweegschaal COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
140 g Riz noir
700 g Coquillages
2 Echalote
12 cl Vin blanc
2 Safran
0.5 pincée Piment en poudre
20 g Beurre
140 g Petits pois surgelés
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Peler et ciseler l'échalote.
Stap 3 /8
Mettre le riz dans la cuve et couvrir d’eau.
Stap 4 /8
Cuisson sous pression
Stap 5 /8
Réserver le riz. Mettre les coquillages dans la cuve et faire dorer 10 min en remuant jusqu’à ce qu’ils soient ouverts. Réserver.
Stap 6 /8
Verser l’huile dans la cuve. Faire revenir les échalotes. Ajouter le safran et le piment. Verser le vin blanc.
Stap 7 /8
Ajouter le beurre et fouetter. Mettre les coquillages, les petits pois et le riz. Mélanger et faire chauffer 4 min en mode mijotage.
Stap 8 /8
Servir.