- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chou-fleur au jambon de dinde
Chou-fleur au jambon de dinde
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Chou-fleur
8 Tranche de blanc de dinde
200 g Emmental rapes
200 ml Lait
20 g Farine de pois chiche
2 càs Huile d’olive
1 pincée Noix de muscade
Accessoires
Panier Vapeur
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre un fond d’eau dans la cuve puis cuire les fleurettes à la vapeur avec le panier
Stap 2 /4
Préparez la béchamel en chauffant l’huile dans une casserole, y ajouter la farine et mélanger. Ajoutez le lait et mélanger jusqu’à épaississement. Ajoutez la noix de muscade
Stap 3 /4
Rouler les fleurettes dans des tranches de jambon de dinde, les mettre dans la cuve puis napper de béchamel. Parsemer d’emmental râpés
Stap 4 /4
Placer l’extra crisp sur la cuve, le mettre en P2 pendant 15 minutes