- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Carottes bourguignonne au lait de coco
Carottes bourguignonne au lait de coco
- Totale tijd 34min
- 20min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
1 kg Carottes
1 Oignon
80 g Champignons frais
160 g Lardons natures
15 cl Lait de coco
1 càc Fond de veau
Beurre d'escargot
Poivre
Persil
Bereiding
Stap 1 /6
Éplucher et émincer les carottes et lamelles d'1 cm environ.
Stap 2 /6
Cuire les carottes dans le panier vapeur avec 20cl d'eau, 10 min.
Stap 3 /6
Pendant la cuisson des carottes, émincer les oignons et les champignons.
Stap 4 /6
Egouter et réserver les carottes. Faire revenir les oignons, champignons et lardons dans le beurre d'escargot, tout en remuant. Ajouter le fond de veau et le poivre *Attention, l'appareil étant déjà chaud, le temps de dorage est très court DONC SURVEILLER !
Stap 5 /6
Rajouter le lait de coco et les carottes.
Stap 6 /6
Laisser mijoter 2 min. Servez. Bon appétit !