- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cake chocolat
Cake chocolat
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Grameez CE859800 Intelligente hogedruk multicooker - 6 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerde keukenweegschaal COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
150 g Chocolat Patissier
3 Œufs
80 g Sucre
1 càc Levure
80 g Beurre
50 g Poudre d’amandes
60 g Farine
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /5
Cette recette nécessite l'EXTRA CRISP.
Stap 2 /5
Faire fondre le chocolat avec trois cuillères à soupe d’eau (15s au micro ondes à répéter jusqu’à obtention de chocolat lisse)
Stap 3 /5
Battre les œufs et le sucre.
Stap 4 /5
Ajouter la farine, la levure, le beurre, la poudre d’amandes puis le chocolat fondu.
Stap 5 /5
Verser dans le moule et cuire 45 min à 160 degrés (mode manuel)