- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cabillaud au fenouil et riz
Cabillaud au fenouil et riz
- Totale tijd 24min
- 8min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Dos de cabillaud surgelés
1 Fenouil
2 Carottes
2 càs D'huile d'olives
25 cl D'eau
2 càc Fumé de poisson
10 cl De vin blanc sec
150 g Riz cuisson 10 mn
Sel
Poivre
Bouquet garni en poudre
Bereiding
Stap 1 /4
Préparer tous les ingrédients. Couper le fenouil en petits cubes de moins d'un centimètre et les carottes en rondelles. Mélanger le fumé au 25 cl d'eau.
Stap 2 /4
En mode dorage, ajouter l'huile d'olives et faire revenir le fenouil, les carottes et le riz
Stap 3 /4
Ajouter le fumé préparé, le vin blanc, assaisonner avec le sel, le poivre et le bouquet garni. Mélanger. Déposer les dos de cabillaud sur le riz.
Stap 4 /4
Cuire sous pression 6 mn