- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cabillaud au chorizo de Nannou
Cabillaud au chorizo de Nannou
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g De chorizo fort
6 Petites courgettes
4 Dos de Cabillaud
100 ml D’eau
1 càs De Basilic
1 càs De Cumin
1 càs De graines de Coriandre
Sel
Poivre
100 ml De vin blanc
2 càs De Maïzena
Bereiding
Stap 1 /6
Préparez les ingrédients. Coupez le chorizo en tranches. Coupez le Cabillaud en cubes. Pelez et coupez les courgettes en cubes. Préparez le bouillon avec le vin blanc et la Maïzena.
Stap 2 /6
En mode Dorage, faire dorer le chorizo pendant 5 minutes en mélangeant régulièrement.
Stap 3 /6
Ajoutez les courgettes, le Cabillaud, l’eau, le Basilic, le Cumin et les graines de Coriandre. Salez et poivrez à votre convenance. Mélangez.
Stap 4 /6
Cuisson sous pression 10 minutes.
Stap 5 /6
Remettre le Cookéo en mode Dorage. Ajoutez le bouillon de vin blanc et de Maïzena. Faites cuire le tout quelques minutes seulement pour que la sauce épaississe.
Stap 6 /6
Régalez vous!!!