- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bruschetta volaille et tomate
Bruschetta volaille et tomate
- Totale tijd 16min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
6 tranche Pain à l'ancienne
3 gousse Ail
225 g Oignon
750 g Tomates coeur de boeuf
600 g Filet de volaille
1 càc Origan
75 g Olives noires
75 g Tomates séchées
80 g Parmesan
Fleur de sel, poivre du moulin
Bereiding
Stap 1 /9
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /9
Peler et émincer les oignons.
Stap 3 /9
Couper les filets de volaille en aiguillettes.
Stap 4 /9
Frotter les tranches de pain avec de l'ail.
Stap 5 /9
Verser un filet des tomates séchées dans la cuve.
Stap 6 /9
Colorer les aiguillettes sur une seule face. Ajouter oignon, tomates et tomates séchées.
Stap 7 /9
Saler, poivrer. Ajouter origan, olives et 5 cl d'eau.
Stap 8 /9
Cuisson sous pression : 1 min.
Stap 9 /9
Refroidir. Garnir les tartines de la préparation et de parmesan.






