- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Boeuf thai au curry vert
Boeuf thai au curry vert
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Tranches de boeuf
1 Petite boite de pousse de bambous
2 càs De fish sauce thai
2 càs De pâte curry vert thai
25 cl Lait de coco
1 Eclat d'ail
3 càs Huile d olive
1 Poivron rouge
1 Pouvron vert
1 Échalote
3 Feuilles basiliques ciselées
Bereiding
Stap 1 /3
Découper le bœuf en fines lamelles. Dans un plat, mettez l'huile d'olive, l'échalote ciselée, l'ail écrasée et la moitié du curry vert. Mélanger bien et laisser au frigo 15 minutes
Stap 2 /3
Dans le cookeo, faire revenir en mode d'orage, le reste d huile d olive et l'autre moitié du curry. Faire revenir le bœuf. Mélanger et ajouter les pousses de bambous le lait de coco , les poivrons, la sauce fish et les feuilles de basilic
Stap 3 /3
Cuire sous pression 5 minutes