- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanquette de poulet au riz
Blanquette de poulet au riz
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
2 personnes
2 Blanc de poulet
2.5 cl Huile d'olive
1 Oignon
100 g Carottes
100 g Blanc de poireaux
1 Cube de volaille
20 cl D eau
Sel et poivre
Thym et laurier
10 cl Creme fraiche
1 càs Maïzena
Bereiding
Stap 1 /7
Émincer l oignon, couper les carottes en rondelles, émincer les blancs de poireaux, couper en cube le blanc de poulet.
Stap 2 /7
En mode rissolage fort faire revenir l oignon dans l huile d'olive le temps du préchauffage
Stap 3 /7
Ajouter les blancs de poulet,les carottes et les blancs de poireaux, faire rissoler 2mn.
Stap 4 /7
Ajouter l eau, le cube de volaille émietté, la maïzena, sel,poivre,thym et laurier
Stap 5 /7
Cuire sous pression 10mn
Stap 6 /7
Après la cuisson ajouter la crème fraîche et melanger
Stap 7 /7
Régalez-vous 😉








