- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanquette de la mer
Blanquette de la mer
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 pavés de saumon
15 scampis surgelés
1 carotte
10 champignons de Paris
400 ml bouillon de légumes
200 ml crème
0.5 citron
Maïzena
10 g beurre
poivre, sel et paprika
Bereiding
Stap 1 /3
Faire fondre le beurre. Y faire revenir la carotte préalablement coupée en rondelles et les scampis surgelés (mode dorage).
Stap 2 /3
Rajouter les champignons coupés en 4 et les pavés de saumon coupés en cubes.
Stap 3 /3
Rajouter le reste des ingrédients: le bouillon de légumes, la crème, le jus d'un demi citron, la Maïzena. Épicer à l'aide de poivre, sel et un peu de paprika en poudre. Mélanger et ensuite cuire sous pression pendant 10 minutes.