- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanquette de cabillaud
Blanquette de cabillaud
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g Filets de cabillaud surgelé décongelé et coupé en morceaux
200 g Champignons de Paris nettoyé et coupes en 2
1 Oignon coupé en cube
1 Carotte pelée et coupée en rondelles
5 cl Vin blanc
1 càc Fumet de poisson
1 càc Jus de citron
2 feuille Laurier
4 càs Crème fraîche
Beurre
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre le beurre, oignon et la carotte dans la cuve en mode dorer. Mélanger pendant le temps du préchauffage.
Stap 2 /4
Versez le vin blanc, le poisson, le fumet, les champignons, le jus de citron et les feuilles de laurier. Salez et poivrez. Mélanger.
Stap 3 /4
Cuire sous pression 3 min.
Stap 4 /4
Ajouter la crème et mélanger très délicatement.