- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blancs de poulet au poivrons
Blancs de poulet au poivrons
- Totale tijd 27min
- 10min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 kg blancs de poulet
3 poivrons (rouge jaune vert)
1 oignons rouge
1 càs huile d'olive
2 càs crème fraîche
1 bouillon cube
300 ml eau
Bereiding
Stap 1 /5
Couper les blancs de poulet en dés. Couper l'oignon. Couper les poivrons en fine lamelles. Dissoudre le bouillon cube dans l'eau tiède. Faire revenir l'oignon dans l'huile en mode "dorer"
Stap 2 /5
Rajouter le blanc de poulet et faire dorer pendant 5 minutes
Stap 3 /5
Rajouter les poivrons et laisser cuire pendant 5 minutes
Stap 4 /5
Rajouter l'eau avec le bouillon. Mettre à cuire sous pression pendant 15 min.
Stap 5 /5
Rajouter la crème fraîche juste avant de servir.