- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Aiguillettes de poulet au maroilles champignon
Aiguillettes de poulet au maroilles champignon
- Totale tijd 17min
- 3min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
350 g Aiguillettes de poulet
20 cl Creme liquide
10 cl Vin blanc
200 g Champignon blanc de paris
1 Oignon
Sel
Poivre
Huile d'olive
1 Maroille
Bereiding
Stap 1 /5
Mettre en mode doré. Émincé oignon champignon. Faites revenir dans l'huile d'olive
Stap 2 /5
Réservez. Faites dorer le poulet.
Stap 3 /5
Mettre les champignons avec le poulet. Faites déglacer avec le vin blanc.
Stap 4 /5
Couper le maroille en morceaux préalablement ôté de la croûte.
Stap 5 /5
Mettre en mode mijoter ajouter maroille, les épices et crème liquide .