- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Zelfgemaakte granolareep
Zelfgemaakte granolareep
- Totale tijd 29min
- 10minVoorbereidingstijd 
- 19minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Ingrediënten
4 personen
- 150 g Havervlokken 
- 100 Rijstvlokken 
- 50 Pecannoten 
- 50 g Fijngehakte amandelen 
- 50 g Gedroogde veenbessen 
- 50 Bruine suiker 
- 160 g Agavesiroop (of honing) 
- 3 Zonnebloemolie 
Accessoires
- Ultrablade hakmes 
Bereiding
Stap 1 /3
Doe de olie, de bruine suiker en de agavesiroop in de kom met het ultrablade hakmes.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 2 /3
Voeg havervlokken, rijstvlokken, gehakte amandelen, veenbessen en pecannoten toe.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 3 /3
Verwarm de oven voor op 160°C.Stort het verkregen deeg op een licht geoliede vierkante bakplaat en druk goed aan.Zet 15 minuten in de oven.Laat de granola afkoelen en haal hem uit de vorm. Snijd voorzichtig in repen.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
