Yoghurttaart met gedroogd fruit
- Totale tijd 49min
- 15min
Voorbereidingstijd - 34min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (19)
Ingrediënten
5 personen
1 g Yoghurt natuur
2 pot Bloem
2 pot Suiker
0.5 pot Olie
3 Eieren
1 pot Droge vruchten (rozijnen, vijgen, dadels)
1 zakje 10 g bakpoeder (11 g)
1 tl Vanillearoma
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 2 /6
Verwarm de oven voor op 180 °C (op thermostaat 6). Doe de yoghurt, bloem, suiker, olie, eieren, gedroogd fruit, de gist en het aroma in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Leg een vel bakpapier in de springvorm.
Stap 4 /6
Leg een vel bakpapier in de springvorm. Giet aan het einde van het programma het deeg in de vorm en zet het gedurende ongeveer 30 min in de oven. Laat afkoelen en dien op.
Stap 5 /6
Zet ongeveer 30 minuten in de oven.
Stap 6 /6
Laat afkoelen en dien op.