Yoghurtcake
- Totale tijd 55min
- 15min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (16)
Easy Fry Silence EZ5728F0 Air fryer - Smart Assist - 5L - Stille technologie Easy Fry Mega EZ855HF0 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Easy Fry Max EZ245A20 Air fryer - 10 programma's - 5L Easy Fry Mega EZ855D20 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
1 Ei
90 g Basterdsuiker
60 g Naturel yoghurt
110 g Bloem
40 ml Olie
2.5 g Bakpoeder
Boter
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een kom de yoghurt met de suiker en de eieren. Als het mengsel glad is, roer je de olie erdoor. Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Meng goed tot een glad, glanzend deeg.
Stap 2 /5
Gebruik een scharnierende vorm die geschikt is voor de hoeveelheid beslag. Knip een cirkel bakpapier die op de bodem van de beboterde vorm past, leg deze in de vorm en giet het beslag erin.
Stap 3 /5
Plaats de bakvorm in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 4 /5
Om te testen of de cake gaar is, steek je een mes in het midden; als het mes er schoon uitkomt, is de cake klaar.
Stap 5 /5
Plaats op een rooster en laat afkoelen. Verwijder het bakpapier van de bodem. Geniet ervan.