- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rundvlees parmentier
Rundvlees parmentier
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
300 g Rundergehakt
0.5 Ui(en), fijngesnipperd
500 g Aarappelen
1 el Olie
25 g Boter
8 cl Water
Zout, peper, nootmuskaat, kruidentuiltje
1 teentje Look
Gruyère, geraspt
Overschotel
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snipper de ui.
Stap 3 /8
Hak de aardappelen in blokjes.
Stap 4 /8
Giet de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Uien aankleuren. Voeg het vlees toe. Verwarm het terwijl u blijft roeren. Breng het gerecht op smaak en plaats in ovenschaal.
Stap 6 /8
Doe de aardappelen, de boter, de look, het kruidentuiltje en het water in de kuip. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 10 min
Stap 8 /8
Stamp tot puree. Verdeel puree en dan gruyère over het vlees. Gratineer.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
