- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Runderspiesjes met teriyakisaus
Runderspiesjes met teriyakisaus
- Totale tijd 1u 26min
- 20min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
200 g Comté-kaas (of een vergelijkbare halfharde kaas)
12 reepje Rundercarpaccio
6 el Sojasaus
4 el Honing
12 Houten spiesen, vooraf geweekt in water
Peper
Bereiding
Stap 1 /5
Week de houten spiesjes 10 minuten in een bak water.
Stap 2 /5
Verwijder de kaaskorst en snij de kaas in stukjes van 1,5 cm. Rijg de stukjes kaas aan de spiesjes en omring ze met de carpaccio.
Stap 3 /5
Meng de sojasaus met de honing en peper laat de spiesjes gedurende 1 uur in de koelkast marineren.
Stap 4 /5
Plaats de spiesjes in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 5 /5
Eet samen met rijst en bestrooi met lente-uitjes en wat sesamzaadjes.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
