- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Roggebrood
Roggebrood
- Totale tijd 2u 50min
- 20min
Voorbereidingstijd - 2u 25min
Gaartijd - 5min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire
Ingrediënten
6 personen
310 g Warm water
1.5 zakje Zakje gedroogde bakkersgist (7 g)
1 tl Fijne kristalsuiker
280 g T130 roggebloem
120 g Gewone bloem
5 g Fijn zout
Accessoires
Taartvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Zet de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Meng het water, de suiker en de gist in een bakje. Laat 5 minuten rusten.
Stap 3 /7
Meng de bloemsoorten, het mengsel van water, gist en suiker en het zout in een kom. Kneed 5 minuten met de hand op het werkvlak. Leg de deegbal in de met bloem bestoven kom.
Stap 4 /7
Laat het deeg rijzen.
Stap 5 /7
Leg het deeg op het werkvlak en vouw 10 keer op om een bal te vormen. Leg de bal in de bakvorm en plaats deze in de kom.
Stap 6 /7
Laat het deeg rijzen.
Stap 7 /7
Bak het brood 35 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven, rechtstreeks in de bakvorm.




